SCHERPE PRIJZEN | LANGE LEVENSDUUR | SLIMME PLANNEN
JOURE


Je droomtuin

Hoe bepaal je nou wat je droomtuin is? En hoe kom je eigenlijk tot die droomtuin? Wij helpen al jaren met het beantwoorden van deze vragen. En vertalen jouw wensen in een concreet en uitvoerbaar plan. En we zorgen dat we dat ook binnen je budget kunnen realiseren!

Een droomtuin voldoet daarbij altijd aan de volgende 5 voorwaarden:

  1. Grondwerk. Letterlijk de basis van een goede tuin. Wil je alles egaal en vlak of juist hoogteverschillen? Wil je stroom in je tuin? Verlichting? Heaters? Is de afwatering in orde? Wij helpen je om deze basis in orde te maken. En we zorgen dat de afwatering en stroomvoorziening meteen op orde is. 
  2. Inrichting. De juiste indeling van je tuin zorgt ervoor dat je jaarrond optimaal kunt genieten van je tuin. Waar wil je bestrating? Waar een terras? Is de oprit in orde? Zit je beschut waar je wilt zitten? Is de privacy op orde? Wij helpen je met de juiste indeling en leggen dit voor je aan. 
  3. Gemak. Je wilt je fietsen of de auto graag droog stallen, net als je gereedschap. Maar misschien wil je wel een hobbyruimte of klus je graag. Een houten schuur kan in elke mogelijk stijl - en met alle mogelijke functionaliteit. Het ontwerpen en bouwen van houten schuren en overkappingen met een lange levensduur is onze specialiteit.
  4. Genieten. De tuin is steeds meer een verlengstuk van je huis. Met een mooie overkapping of aanbouw met terrasheaters kun je niet alleen langer maar ook vaker genieten van de tuin. En het vakantiegevoel in je eigen huis. Wij ontwerpen en maken deze aanbouwen en overkappingen van de beste materialen. Zo voeg je woongenot én waarde toe aan je woning.
  5. Groen Tja. Dat doen we niet. We hebben nou eenmaal geen groene vingers. Dus dat laten we aan de experts over welke wij u ook met trots aan kunnen bevelen!
Bel ons vrijblijvend voor een afspraak en we komen graag bij je langs! Of kom gewoon eens langs in onze showroom!

Beoordeling 8,3 gebaseerd op 12 individuele klant beoordelingen op 5-sterrenspecialist